Altan på dit hjem – hvad enten du bor i hus eller lejlighed

Spørg dig selv: Hvorfor har jeg ikke en altan? (foto minaltan.dk)
Spørg dig selv: Hvorfor har jeg ikke en altan? (foto minaltan.dk)

Der er og har alle dage været lidt altan-fascination blandt befolkninger. Der er et eller andet majestætisk og kraftfuldt over at kunne betragte sit land fra oven; tit uden at de observerede er klar over, at de bliver observerede. Nu kan du også få en altan – let og til at betale.

Og så sidder du måske og tænker: Jamen, jeg har ingen altan der, hvor jeg bor nu, og jeg er ikke interesseret i at flytte. Og det er helt fair – den gode nyhed er nemlig, at i dag kan altaner installeres mere eller mindre overalt, også selvom bebyggelsen ikke oprindeligt var tiltænkt en altan. Det betyder, at du kan få en altan på dit hus eller din lejlighed.

Det eneste, der er vigtigt, er, at du ejer den beboelse, du planlægger at installere en altan på. Du kan altså ikke få en altan, hvis du fx bor til leje et sted – medmindre du selvfølgelig får overbevist lejer om, at det er en skidegod ide.

Stigende huspris med altan

At anskaffe en altan kan faktisk gå hen og blive en rigtig god investering. Flere og flere, særligt i byerne, efterspørger nemlig en altan, når de køber lejlighed. Det betyder, at du sikkert kan få mere for din ejerlejlighed, når du en dag beslutter at sælge, hvis den får en altan, end hvis den ikke har. Kontakt eventuelt en mægler og hør, hvordan en altan vil påvirke din lejligheds udbudspris, hvis det er afgørende for din beslutning. Det samme gør sig gældende for huse.

Når din nye altan så er installeret, er det bare med at tage den i brug så ofte, det overhovedet lader sig gøre. Hvem siger fx, at en altan ikke kan nydes i efteråret, så længe der er gode tæpper og noget skoldhedt at drikke?

Find din nye altan

Mere om altaner på denne side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.