Balkon – trænger du også til en helt ny etage?

Giv dit hoved fri med en altan (foto minaltan.dk)
Giv dit hoved fri med en altan (foto minaltan.dk)

Solen skinner, dens varme stråler har for en sjælden gangs skyld valgt at brage ned over Danmark. Men hvor sidder du? Indenfor. Dit hjem er nemlig ikke bygget til eksotisk dansk sommer, haven ligger det meste af tiden i skygge og generelt indbyder dit hjem til hyggelige vintre. Og stranden, den er der langt ud til.

Men klimaforandringerne er over os, og du vil gerne have et rum, hvor der er plads til solskin. Hvad med at få bygget en balkon?

Den kan bygges som et substitut til din gamle terrasse. Den kan hæves og laves i forlængelse af dit hjem. Eller den kan bygges ovenpå huset som en tagbalkon. Den kan bygges i en lille størrelse, hvor der er plads til morgenkaffen, eller den kan gøres stor, så der er plads til leg og middag, solbadning og fest, hvad du end må længes efter.

Et rum med meget højt til loftet

Kigger du altid over på nabohuset med lange, skjulte blikke? Ja, for de har højere til loftet, end du har. Og så har de endda også stuk. Med en balkon har du muligheden for at få samme privilegier, og derudover i det fri. Hver nat er stukken anderledes, og hver dag bliver de uendelige skyvægge lyst op i nye farver. Et lys og et liv, der er svært at trække indenfor.

Med en balkon får du det rum, der ikke er til at skabe indendørs. Til gengæld er der mange ting, du med fordel kan gøre udendørs. Hvad med for eksempel at tage en overnatning på jeres topmadras under parasollen? Eller flyt bordtennisbordet udenfor og slå et slag rundt-om-bordet.

Med en balkon er der hjemmelige muligheder i nye perspektiver. I sidste ende er det jer, der bestemmer, hvordan jeres nye rum skal se ud, hvordan I gerne vil fylde det ud, og hvem der skal være med som gæst.

Klik her og find hjemmets nye balkon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.