En dundyne holder om dig, mens du sover

Dundyner er bare bedre (foto pudeland.dk)
Dundyner er bare bedre (foto pudeland.dk)

Sov trygt og dejligt med en dundyne, der holder dig varm natten over. I Danmark lever vi desværre forholdsvis koldt, så en dundyne er den optimale måde at holde varmen på natten over. En kold nat kan ikke bare forstyrre søvnen, men vil også være sygdomsfremkaldende.

Når du skal have ny dundyne, bør du selvfølgelig vælge en dyne, der passer til dine behov og din seng. De fleste af os har dog nu om dage oftest halvandenmands –eller dobbeltsenge, og er det tilfældet hos dig, så bør du købe en dobbelt dyne. Så har du nok dyne til at holde dig varm og putte med. Det kan jo også være, du får besøg en dag?

Vælg en dundyne med høj bæreevne. Så er den blødere, behageligere og mere luftig, hvilket er en helt fantastisk følelse, når du lægger dig i sengen.

Vask dundynen ofte

Vi vasker vores tøj ofte, og vi vasker vores sengetøj en gang imellem. I virkeligheden sveder vi næsten ligeså meget, når vi sover, som når vi er vågne, og du bør derfor vaske sengetøj ligeså ofte, som du vasker cowboybukser. Det kan lyde overdrevet, men sengetøjet er i kontakt med din krop i mange timer, og vasker du det ikke ofte nok, vil støvmider formere sig med lynets hast. Disse mider kan være irriterende og allergifremkaldende for os mennesker.

Pointen er dog her, at mange ikke er klar over, at dundynen også kan vaskes og bør vaskes!

Vælg et skånsomt vaskeprogram og vask ved 60 grader. Dynen bliver ekstra lækker, hvis den får lov at lufttørre, og så undgår du også at den krymper!

Godnat.

Find din dundyne her: http://www.pudeland.dk/dyner/dundyner.html

1 thought on “En dundyne holder om dig, mens du sover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.