Gør barneværelset meget hyggeligere

Den perfekte børneseng er en halvhøj juniorseng (foto traevarer.dk)
Den perfekte børneseng er en halvhøj juniorseng (foto traevarer.dk)

Børn kan godt lide, når der er meget hyggeligt omkring dem. Det at få lavet en hule synes de fleste børn er superskønt, for så kan man gemme sig og være omgivet af dejlige ting, der giver tryghed. Du kan hjælpe til ved at give barnet mulighed for at indrette med lamper, puder, tæpper, legetøj og søde bamser. Ligesom det er godt med et gulvtæppe, gardiner og måske også farve eller tapet på væggene i det rare børneværelse.

Plads til leg

Det er godt når gulvarealet er frit, så er der nemlig plads til at lege lige så tosset man vil. Det kan nogle gange være svært at fritholde gulvarealet der skal jo også være plads til en seng, en kommode, et skab og måske også et skrivebord og en skrivebordsstol til det lidt større barn. Her er den halvhøje seng til junior løsningen – med den får man nemlig tilgodeset alle behov på barnet værelse. Der bliver godt med plads til leg og alligevel plads til det hele. Også til alle legesagerne, som børnene har brug for når de skal udvikle sig.

Plads til søvn

Sengen er vigtig for den gode søvn. Uden søvn er dagligdagen hård at komme igennem, især for et barn der er i voksealderen, og som vokser ligeså meget gennem søvnen som gennem ernæringen. Med en halvhøj juniorseng ligger man godt. Mange børn synes, det er sjovt at kravle op i sengen, der er lidt hævet – det er lidt som at kravle ombord på et skib eller op i en hule.

Madrassen til sengen skal naturligvis være god og stabil med rullemadras ovenpå og med rart sengetøj, der gerne må være i nogle af barnets favoritfarver eller -mønstre. Med den gode halvhøje seng er der automatisk rigtig fin ventilation under madrassen, og det er godt for selv et lille barn sveder om natten så det er vigtigt, at madrassen kan ånde.

Find en halvhøj juniorseng hos traevarer.dk

Læs meget mere om senge:

Sov vidunderligt i lækre senge fra Sengespecialisten

Forskellige slags senge for enhver smag

Dunlopillo er blød seng til dig over nettet

2 thoughts on “Gør barneværelset meget hyggeligere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.