Panelgardinet – en solafskærmning

Panelgardiner (Foto: Fischer-Danmark.dk)
Panelgardiner (Foto: Fischer-Danmark.dk)

På nogle meget varme sommerdage kan det være rart at trække indenfor og nyde en svalende dag helt i skyggen. Men er du nu så uheldig, at solen stadig sagtens kan komme direkte ind i samtlige rum, så kan det være, at du skal overveje at opsætte panelgardiner.

Det tager en del af varmen

På en god og dansk sommerdag kan solen godt blive for meget, og så skal du have mulighed for at sætte den på pause. Men store vinduer, hvor solen skinner lige ind, er ikke ligefrem en god idé, og derfor skal du overveje, som du ikke skal tænke nyt til vinduerne. Vi kan sagtens blive enige om, at store åbne vinduespartier er noget af det smukkeste i verden, og lige netop derfor er panelgardinet helt perfekt. På den måde kan du beholde det store, åbne og lyse, men samtidigt giver du dig selv muligheden for at afskærme en smule, når du har brug for det. Desuden kan du jo selv vælge og vrage i farver og mønstre til dine gardiner. De giver et helt nyt look til din boligindretning.

Mørklægning er også en idé

Hvis det er rigtig slemt, kan du også vælge at mørklægge helt. Det betyder bare, at du opsætter nogle gardiner, der kan lukke solen fuldstændigt ude. Det kan være en god idé i et børne- eller soveværelse, hvor solen virkelig kan drille.

Klik her, hvis du vil se nogle flotte bud på panelgardiner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.