Sæbedispenser er fundamentet for vores hygiejne

En sæbedispenser er uundværlig (foto kontorting.dk)
En sæbedispenser er uundværlig (foto kontorting.dk)

Man kan ikke forestille sig et badeværelse uden en sæbedispenser. Hygiejne er en fundamental del af vores liv. Uden det at vaske hænder efter vores toiletbesøg ville vi højst sandsynligt smitte hinanden med diverse sygdomme og bakterier.

Forskellige typer

Der findes forskellige slags sæbedispensere. Der findes sæbedispensere, der er automatiske med laser. De udløser sæben automatisk uden berøring, hvilket betyder, at bakterier ikke så nemt kommer til at florere rundt omkring. Den automatiske sæbedispenser kan klart anbefales. Men hvis man bare søger en standard sæbedispenser, der med blidt tryk udlæser en mængde sæbe, er der også sådan nogle. De gør toiletbesøg og bakteriefyldt arbejde rent. Det er vigtigt, hvis man skal ud og være i kontakt med andre mennesker efterfølgende.

Den rene middelvej

Det er blevet bevist, at man faktisk kan bruge for meget sæbe og være alt for ren. Det er interessant, at kroppen faktisk kan miste sin resistens overfor bakterier, hvis den bliver holdt for ren og steril. Derfor kan man sige, at der ikke findes nogen rigtig vejledning, hvad angår brug af sæbe. Bare at man ikke bruger for meget eller for lidt. Man skal huske at være fornuftig og vaske sine hænder engang imellem. Men det vigtigste er, at man er mådeholdig med sæben, ligesom man er mådeholdig på mange andre punkter i livet.

Mærk renheden

Gør dine toiletbesøg til en ren fryd. Invester i en sæbedispenser og gør livet en smule mere hygiejnisk. Det er i hvert fald en god ide, hvis man er flere om at dele toilet. At man sammen vasker hænder og sørger for en god hygiejne kan nedsætte sygdomsfravær og effektivisere det arbejde, man udfører. Alle bliver glade for en funktionel sæbedispenser, og det vil med garanti gå rent hjem på arbejdspladen.

Klik her for at se på en sæbedispenser hos kontorting.dk

1 thought on “Sæbedispenser er fundamentet for vores hygiejne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.